Kenet Çatı

KASTAMONU KENET ÇATI

KASTAMONU KENET ÇATI  Kenet Çatı Nedir Özellikleri Nelerdir Bir evi ev yapan, o evi güvenilir ve korunaklı kılan evin çatısıdır. Günlük hayatımızda bir ev hayal ettiğimizde çatısı olmayan bir ev ya da yuva düşünülemez. İnsanlar yaşamları boyunca yalnızca rahat edebilecekleri bir mekan arar. Bu mekanlardan yegane ve tek olanı neredeyse tüm vaktinizi geçirdiğimiz evlerimizdir.

İçinde bulunduğumuz binalar gerek iş yerlerimiz gerek kullandığımız otel ya da restoranlarımız, sıcak, korunaklı ve her türlü dış tehlikeye karşı korunaklı olmalıdır. Koçaklar kenet çatı şirketi olarak binalarınızın içinde güvenle yaşayabilmeniz için yaşam alanlarınızın çatılarını biz kuruyoruz. Korunaklı, dayanıklı ve kalıcı kaliteli çatı anlayışı için gelin  kenet çatı nedir özellikleri nelerdir birlikte öğrenelim.

​Kenet Kavramı ve Kenetin Yapısal Özellikleri

Kenet, çengel şeklinde ve metal cisimleri birbirine bağlamak üzere kullanılmaktadır. Bizler günlük yaşamda kenet kelimesini dayanışma olarak değerlendiririz. Tıpkı günlük yaşamdaki gibi çatı malzemelerini birbirine dayandırmak üzere kullanılan kenet çatılarda dayanıklılığı arttırır.

Kenet Çatı Nedir?

Kenet catı bir önceki başlıkta da belirttiğimiz gibi içerisinde yaşanılan binalarla çatının dayanışmasıdır. Bu dayanışma uzun ömürlü, konforlu, estetik ve son derece ekonomiktir. Kenet çatılar eğimi %5 olan tüm oluşumlara kullanılabilir. Metal bir kaplama şeklinde çatılara dizayn edilir.

 Kenet Çatı Özellikleri

Kenet çatı iş yeri, otel, ev, restoran gibi birçok bina oluşumlarında çatılar üzerine kaplama şeklinde dizayn edilen metal çatılardır. Kenet çatının en önemli özelliği metal oluşudur. KOÇAKLAR KENET ÇATI  şirketi olarak müşterilerimize en sık dizayn ettiğimiz kenet çatılar alüminyum, titanyum, bakır ve kurşun kaplama içeriklerine sahip olabilir. Oluşturulacak çatı kalitesi ile kaplama içeriği aynı orantılıdır.

 Su Geçirmez, Eskimez ve Kaliteli

Kenet çatılar kiremit, ahşap, membran, plywood gibi çatı kaplamalardan farklı olarak tamamen metal yapı kullanılarak oluşturulur. Kenet çatıların metal oluşu, binaların yağmur, kar, dolu gibi doğal olaylar karşısında dayanıklı kalmalarına sebep oluşturur.

Metal olarak dizayn edilmiş kenet çatılarla evleriniz ya da iş yerleriniz ya da otelleriniz tavandan su sızdırmaz ve yağmur ya da kar sularının oluşturduğu kirli görüntüler tavanlarında kalmaz. Yine kenet çatıların metal özelliği çatıların dayanıklılığını da arttırır.

 Rüzgarların Uçurmadığı Kenet Çatı

Özellikle dayanıklılığı ve bina ile kenetlenirliği bakımından oldukça kaliteli olan kenet çatılar, zorlu lodos günlerinde diğer çatı malzemeleri gibi savrulup uçmaz. Metal levhalar dış tehlikelere karşı oldukça dayanıklıdır. KOÇAKLAR kenet çatı kaplama işlerimize kalite garantisi veriyoruz.

 Klasiklerin Ötesinde Bir Güzellik

Özellikle klasik çatı görüntüsü dışında metalin çatıya dolayısıyla binalara verdiği estetik görüntü, kaplamanın kalitesi dışında kullanıcısını görsel anlamda da etkiliyor. Daha ciddi, daha lüks görüntüye sahip olan kenet çatılar KOÇAKLAR ÇATI  müşterilerinin en çok tercih ettiği kaplama modellerindendir.

 Kenet Çatı Fiyatları

Bilindiği üzere binaların mimarileri farklı olduğu gibi çatı oluşumları da farklıdır. Kırma, kelebek, kubbe, mansart gibi pek çok çatı mimarisi vardır. Kişisel zevklere ve mimari oluşumlara göre bina yapısı değişebilir. Kenet çatı yapım ücretleri de tıpkı bu mimarilerin durumuna göre değişmektedir.

Kurulacak bina çatısının ölçüleri, dolayısıyla kullanılacak çatı malzemesinin, levhaların fiyatları, işçilik ile birlikte hesaplanır ve buna göre bir ücret belirlenir. Dayanıklılığı, estetik görünümü ve kalitesi düşünüldüğünde diğer kaplamalara oranla daha ekonomik ve uzun ömürlü bir kaplama işlemidir. İtinayla oluşturduğumuz makalemizin son adımına gelirken dayanıklılık açısından en kaliteli olan kenet çatı fiyatlarına da değindik.

 Kenet Çatı İle Evinize Kenetlenin

Kenetlenmek ifadesine değinirken birlikteliği ve dayanışmayı sizlerle paylaştık. Özellikle kış aylarında soğuk hava şartlarına dayanıklı olan kenet çatılar, aynı zamanda yazları da metal dokusuyla güneş ışınlarını yayma özelliğine de sahiptir. Sıcağı olduğu gibi binalara yaymak yerine geri doğaya yayar ya da iade eder.

Bu noktada siz müşterilerimizin yuvalarınızda ya da kullandığınız mekanlarda daha sağlıklı, güvenilir, sıcak ya da serin yaşamanızı sağlar. Bu konfor siz değerli müşterilerimizin yaşam alanlarınızı daha çok sevmenizi sağlar.

Siz de yaşamınızı güvende geçirebileceğiniz bir yuvanın hayalini kuruyorsanız, kaliteli tasarımlarıyla siz müşterilerimiz için kreatif çalışmalar gerçekleştiren koçaklar kenet çatı şirketini tercih edebilirsiniz. Unutmayın binaları bina, evleri ev yapan üzerlerindeki çatılarıdır. Çatınız ne kadar sağlamsa yuvanız da hayalleriniz de o kadar yıkılmaz ve sağlam olur.

Resim
whatsapp
Teklif Al
Telefon
X