Kenet Çatı

Ağrı kenet çatı

Ağrı  kenet çatı Bina üstlerin örtmek için kullanılan kaliteli, güvenli, kopmayan, sökülmeye, parçalanmayan demir profillerden ve galvaniz çelikten üretilen yapılardır. Bu yapılar tahta, kiremit veya diğer can güvenliğini tehlikeye sokacak ürünlerden farklıdır. Doğal afetler, kar, rüzgar, fırtına gibi doğal doğa olaylarında su sızdırmayan, hafif yapıya sahip, tutuşmayan, parlamayan, yanmayan ve uzun süre kullanılma özelliği olan yapılardır. Kenet çatı düşünüldüğünde, güvenlik konusunda endişeye yer vermeyen işyerlerinde ve çeşitli eğlence merkezlerinde kullanılabilmektedir.Kenet çatı, çatıya minimum% 5 eğimle uygulanan metal çatı sistemidir. Geleneksel veya modern tüm yapılara kolaylıkla adapte edilebilir, parlak ve canlı çizgiler sergiler. Metal çatılarda en güvenli ve en çok tercih edilen ilk dikiş sisteminde şantiyede çatı dikme makineleri ile oluşturulan metal bobinler (titanyum, çinko, alüminyum, sac, bakır) istenilen uzunlukta üretilmektedir. Sondaj gerektirmeden sabit ve hareketli gizli paslanmaz çelik kelepçeler ile çatı alt yapısına sabitlenir. Kenetleme manipülatörü veya el aleti ile kenarı kenetlenerek monte edilir ve mükemmel su sızdırmazlığı sağlar. Kenet çatı , güçlü rüzgar ve fırtınalara karşı mükemmel direnç, darbe direnci, bakım gerektirmeyen ve su geçirmez olan dayanıklı bir metal çatı kaplama sistemidir.

Kenet çatılar olası felaketlerin oluşturacağı zararları azaltmaktadır. Görsel olarak farklı şekillerde yapılabilme özelliğine sahip metal çatılar, özellikle son katlarda oturan kişilerin korktuğu yağmurun zararlı etkilerinden kişileri korumaktadır. Diğer malzemelere göre daha ekonomik olan metal çatıların maliyeti keşif yapıldıktan sonra yapılacaklar ayrıntılı olarak belirlendikten sonra netleşmektedir.

Kenet sistem çatının faydaları, düşünüldüğünde birçok faydasının olduğu görülmektedir. Kış aylarında sağlam olmayan yapılar büyük risk taşımaktadır. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yerlerinden sökülen çatılar, Şiddetli yağmurlarda akmaya neden olan çatılar yapıyı içten çürüterek daha fazla zarar oluşmasına neden olmaktadır. Bazen çatı o kadar çok zarar görür ki çatının yeni baştan yapılması gerekir bu da maddi anlamda bütçenin sarsılmasına neden olur. Oysaki metal çatılar dayanıklılıkları sayesin de uzun yıllar buyunca yapıyı koruyarak ek masrafların oluşmasını engeller.

Resim
whatsapp
Teklif Al
Telefon
X